Wie zijn wij?

De vaste krachten van Bimati zijn Ilona en Maurice, hieronder stellen zij zich voor:

Ilona

Ilona Rudolfs - van VeenIk ben de oprichtster van Bimati. Naast het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften, hou ik me vooral bezig met de advisering van onze klanten. Ook het onderhouden van contacten met de "buitenwereld" (o.a. vakgenoten en klanten) is een van mijn hoofdtaken.

Maurice

Maurice RudolfsVoor Bimati ben ik voornamelijk een helpende hand in drukke perioden. Als deeltijd-medewerker ben ik voornamelijk bezig met taken waarvoor minder klantcontact nodig is. Dit zijn onder andere het voeren van administraties, voorbereiden van jaarrekeningen en het invullen van particuliere belastingaangiften.

Overige medewerkers

Zoals zo veel bedrijven maakt Bimati ook gebruik maakt van ondersteuning op afstand voor specifieke taken. Ilona en Maurice worden dus regelmatig ondersteund door een vaste groep professionals die allemaal hun eigen specialisme hebben. Omdat een mens, dus ook een adviseur, onmogelijk alles zelf kan doen en weten is ons motto: 'Weet wat je kunt en doe dat goed; weet ook wat je niet kunt en besteed dat uit.'


Alle medewerkers van Bimati zijn goed opgeleid en houden vanzelfsprekend hun vakkennis up-to-date. Mocht het desondanks voorkomen dat we geen antwoord kunnen geven op de vraag van een van onze klanten, zullen wij altijd proberen om een van de specialisten binnen ons uitgebreide netwerk in te schakelen of zo goed mogelijk door te verwijzen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina of de dienstverlening van Bimati in het algemeen? Bel of mail ons dan vrijblijvend, of vul onderstaand contactformulier in.