Veelgestelde vragen

Bij welke beroepsorganisatie is Bimati aangesloten?

Bimati is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Via het RB hebben wij toegang tot een groot kennisnetwerk van vooraanstaande, gespecialiseerde deskundigen die ons en onze klanten vaktechnisch bij kunnen staan als onze eigen kennis een keer te kort schiet. Bovendien hebben zij een rol als belangenbehartiger voor onze klanten bij de overheid. Zodat de haalbaarheid van vele fiscale plannen van de (rijks)overheid vooraf kritisch en deskundig wordt bekeken in het licht van in de dagelijkse praktijk. Ons lidmaatschap verplicht ons ook om onszelf jaarlijks vaktechnisch bij te scholen, zodat de actualiteit en kwaliteit van onze vakkennis voor onze klanten gewaarborgd is.


Hanteert Bimati Algemene Voorwaarden?

Ja, Bimati hanteert de Algemene Voorwaarden zoals deze zijn opgesteld door het Register Belastingadviseurs. U kunt hieronder de Algemene Voorwaarden downloaden, maar vanzelfsprekend sturen wij u op verzoek graag papieren exemplaar toe. Download onze Algemene Voorwaarden (pdf-formaat)


Ik ben de vragenlijst voor mijn belastingaangifte kwijt of heb nog een exemplaar nodig, kan ik die downloaden?

Ja, dat kan. Ook voor de aangifte over 2016 hebben wij verschillende versies van de aangifte-checklist gemaakt: we maken hierbij onderscheid naar particuliere aangiften en ondernemersaangiften. Daarnaast hebben we speciale checklists voor particulieren en ondernemers die in het buitenland wonen.

Voor alle aangiften en opdrachten geldt dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn.

Wilt u de nieuwe checklist in uw mailbox ontvangen, neem dan via het contactformulier hiernaast contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het onderwerp op deze pagina of de dienstverlening van Bimati in het algemeen? Bel of mail ons dan vrijblijvend, of vul onderstaand contactformulier in.